Psychotherapie Maassluis

Tevreden of klacht

Ben je tevreden vertel het anderen, heb je een klacht vertel het mij

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Vertel het mij. Ik sta open voor jouw ervaring, jouw klacht is een gratis advies aan mij. We bespreken het dan en samen met jou ga ik onderzoeken hoe er een positieve ervaring voor ons beide van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Dan kun je altijd bij de NVPA terecht.

Beroepsorganisatie

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten, de NVPA. Dat betekent ik in mijn praktijk werk volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Afspraken over eerlijkheid, openheid, vertrouwen en praktijkvoering.

Klacht en tuchtrecht

Als NVPA-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van de NVPA onder het kopje ‘Voor cliënten’. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg ( TCZ).

Verdere informatie kun je vinden op de website van de NVPA en de RBCZ. Mijn registratienummer bij de NVPA is 104080. Lidnummer RBCZ/TCZ is 205018R. Kamer van Koophandel nummer 55119794.